2024

Як приготувати морозиво в домашніх умовах легко і швидко з молока найпростіші рецепти

Як виготовляють морозиво?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Скільки морозива із 1 літра молока?

приблизно 250 грамів вершкового морозива; 1 літр молока (скільки використовувати молока ви вибираєте самі, вказано лише зразкове співвідношення молока та морозива – 1 до 4).